Foto’s

Snertrit 2023 in Sweikhuizen

Een huzarenklus door ons nieuwe lid Wim Kurvers.

Toertocht 11-09-2022

Voorjaarsrit 2022

Voorjaarsrit zaterdag 14 mei 2022, PTCT Bromgenoten het was weer een feestje.! Met zijn negenen de paden op, de lanen in! Om enigszins goed weer te hebben, hadden we onze voorjaarsrit al van april naar mei verschoven en zie, we hebben ‘m op zaterdag gereden, maar het was een ware zondag! 26 Graden Celsius!!!Maar eerst even lekker met zijn allen aan de koffie met vlaai in ons clublokaal in Tegelen. Jack had voor ons het buitenterras geopend en we hebben eerst gezellig bij gekletst. Luc, Nelly en Wim kwamen er ook even bij zitten, alhoewel ze niet mee konden rijden. Hans had weer een prachtige tocht voor ons in gedachten en om een uur of kwart voor 12 zijn we vertrokken. Hans, Theo, Geert, Franc, Victor, Els, John, Truus en ik. Baarlo, Blerick, Grubbenvorst, Melderslo, Horst. Hier hebben we een stop gemaakt en geluncht in het Boscafé. Vervolgens naar Tienray, Swolgen, Broekhuizenvorst, Broekhuizen, Lottum, Grubbenvorst en via Blerick terug naar Tegelen. 64 kilometer. Precies genoeg!!Wat is ons Limburgse land toch mooi!!!!!! Bij Jeu en Jack op het terras nog even onderuit gezakt en na zitten kletsen tot een uur of 5. Heren, dames, bedankt voor jullie bijdrage aan deze oergezellige dag. Jeu en Jack, bedankt dat jullie ons weer zo royaal hebben ontvangen. Volgende maand weer een ritje? Wat ons betreft wel! Hartelijke groet van jullie Puchvriendin Elise

Foto-pagina

Door een storing op de website waren we meer dan week niet in staat deze bij te werken en voor we weer in staat waren de pagina te bewerken bleek deze bij de herstelwerkzaamheden verloren geraakt te zijn. Vandaar dat we met een schone lei moeten beginnen.

Op 5 september jl. was de 32ste Puch en Tomos Club Tegelen toertocht. Onder stralende zonneschijn verschenen maar liefst 22 deelnemers waarvan er diverse helemaal met de brommer uit het diepe zuiden gekomen waren. Chapeau!

De 70km toertocht voerde hen vanuit Tegelen langs de boorden van de Maas via Grubbenvorst, Melderslo en Tienray naar Blitterswijck waar de eerste stop plaatsvond.

De deelnemers konden genieten van een heerlijke maaltijd en een koele dronk waarna de rit werd hervat door het nieuwe natuurgebied Ooijen- Wanssum richting de 2de stop In de Witte Dame in Grubbenvorst. De tropische temperaturen leenden zich uitstekend voor het nuttigen van een koud drankje en hiervan werd dan ook dankbaar gebruik gemaakt. Het eindtraject ging wederom langs de Maasterrassen naar het eindpunt in Tegelen. Hier konden de deelnemers nog even op het terras bij Jeu napraten over deze rit die bij iedereen in de smaak was gevallen. Voor de helden die toen nog op de Puch of Tomos naar Zuid Limburg moesten neem ik mijn helm af. Echte die hards.

Een extra woord van dank aan Thijs Verhaegh die de servicewagen beschikbaar stelde en aan de bemanning Wim en Nelly Verhaegh. Iedereen hartelijk dank!

Enkele nagekomen foto’s”: