Foto’s

Foto-pagina

Door een storing op de website waren we meer dan week niet in staat deze bij te werken en voor we weer in staat waren de pagina te bewerken bleek deze bij de herstelwerkzaamheden verloren geraakt te zijn. Vandaar dat we met een schone lei moeten beginnen.

Op 5 september jl. was de 32ste Puch en Tomos Club Tegelen toertocht. Onder stralende zonneschijn verschenen maar liefst 22 deelnemers waarvan er diverse helemaal met de brommer uit het diepe zuiden gekomen waren. Chapeau!

De 70km toertocht voerde hen vanuit Tegelen langs de boorden van de Maas via Grubbenvorst, Melderslo en Tienray naar Blitterswijck waar de eerste stop plaatsvond.

De deelnemers konden genieten van een heerlijke maaltijd en een koele dronk waarna de rit werd hervat door het nieuwe natuurgebied Ooijen- Wanssum richting de 2de stop In de Witte Dame in Grubbenvorst. De tropische temperaturen leenden zich uitstekend voor het nuttigen van een koud drankje en hiervan werd dan ook dankbaar gebruik gemaakt. Het eindtraject ging wederom langs de Maasterrassen naar het eindpunt in Tegelen. Hier konden de deelnemers nog even op het terras bij Jeu napraten over deze rit die bij iedereen in de smaak was gevallen. Voor de helden die toen nog op de Puch of Tomos naar Zuid Limburg moesten neem ik mijn helm af. Echte die hards.

Een extra woord van dank aan Thijs Verhaegh die de servicewagen beschikbaar stelde en aan de bemanning Wim en Nelly Verhaegh. Iedereen hartelijk dank!

Enkele nagekomen foto’s”: