Foto’s

Deze pagina gaat binnenkort op de schop waarbij de nieuwste gegevens voortaan boven aan de pagina komen te staan en u niet steeds helemaal tot de laatste pagina moet door scrollen. Een en ander kan enige tijd voor wat overlast zorgen waarvoor onze excuses.

Tegelen toertocht 2019

Zondag 8 september 2019. Zevenentwintig deelnemers wisten hun weg te vinden naar het nieuwe vertrekpunt Café Schillings in Tegelen. Alle deelnemers werden opgewacht met een kopje koffie en een stuk vlaai naar keuze. Nadat alle formaliteiten vervuld waren en ook het BMW-team gereed was kon de stoet zich opmaken voor vertrek. Waren de weergoden ons aanvankelijk niet helemaal goed gezind, eenmaal onderweg brak er een flets zonnetje door en kon de tocht onder prima omstandigheden verreden worden. Onderweg was gezorgd voor een natje en een droogje en de stemming was dan ook opperbest. Rond 16.30 u was de stoet weer terug op het thuishonk en kon iedereen terugkijken op een zeer geslaagde rit. Onze dank aan onze vrienden van de Bokkeriders die zoals gebruikelijk weer ruim aanwezig waren en de begeleiders van het BMW-Motorbegeleidingsteam die er weer voor zorgden dat de deelnemers een onbezorgde veilige tocht konden maken.

De oprichters

In opdracht van Jan Oehlen Fotografie Tegelen hebben wij enkele van de foto’s van de oprichters moeten verwijderen. Dit is mede gebeurd op aanvraag van de oprichters. Wij betreuren deze stap ten zeerste aangezien wij als club alleen geprobeerd hebben een eerlijk beeld van de oorsprong van de club naar buiten te brengen.

Hippie Festival Neerkant 2017

Met de Bokkeriders in Oostenrijk

Verhuizing van Roland naar het Brabantse met hulp van het bestuur.

PUCH SPECIALS

De Nihilo Nihil( de eerste rit)