Techniek

Reparatietekeningen Tomos, diverse uitvoeringen

Via onderstaande link komt u op een website waar u voor de meest uiteenlopende TOMOS versies reparatietekeningen aan kunt treffen. Doe er uw voordeel mee. Met dank aan Geert Huys. ( https://www.jmpbonderdelen.nl/exploded-views-tomos)

Dringend gezocht

Onze penningmeester heeft in een vlaag van opperste verdwazing in het buitenland (omgeving Rotterdam) een heel mooie Puch Skyhawk op de kop getikt(zie foto beneden). De bromfiets ziet er gelikt uit echter ontbreekt het treefje oftewel de bagagedrager. Als iemand dat ding toevallig thuis heeft liggen en hem wel wil verkopen, waar je Theo heel gelukkig mee zou maken, dan graag een reactie aan voorzitter@puchtomosclubtegelen.nl (21.01.20)

Gezocht pompje

Gezocht wordt een pompje voor de Tomos 4TL, nokafstand 29 cm. De Tomos is geheel gerestaureerd maar alleen het pompje ontbreekt. Als iemand van jullie zo’n pompje heeft dan graag contact opnemen met: t.fransen91@upcmail.nl. (29.07.2019)

Diverse Reparatie handleidingen

Vul onderstaande link in uw browser en vind diverse handleidingen voor uiteenlopende reparaties: http://www.oudebrommers.nl/tech_new.php ( 28.07.2019)

Reparatiehandleiding Tomos4L

Op onderstaande klink vindt u een uitgebreide reparatie handleiding voor uw Tomos bromfiets. http://www.tomos4l.nl/techniek/werkplaatsboek.htm . Met dank aan Luc. ( 28.07.2019)

Lichtspoel

Reparatievraag